Bag om Barskabet

En podcast om alt det vi har, og det VI gerne vil have i vores barskab.

I vores podcast snakker vi om produkterne ud fra forskellige parametre: Smag, duft, udseende, anvendelighed og pris. Selv om vi giver hvert produkt en karakter og bedømmelse, ser vi ikke os selv som et anmelder podcast, fordi selvom vi synes et givent produkt er godt, er andre ikke nødvendigvis enige i det. Vi fortæller vores mening ud fra de rammer, vi har opsat og de ændre sig tit, og alle er altid mere end velkommen til at bidrage med deres mening i kommentarfeltet eller på Facebook. Vores smagsløg er ikke altid enige, og det er det, der gør det sjovt!

Det er Rasmus Greve og Jeg, Theis Grundtvig, som er værter på podcasten, men hvem er vi?

Rasmus Greve

En ægte fynbo fra Kerteminde, oplært som bartender på Cafe Kræz i Odense, senere barchef på overboen Privaten. I Greves fritiden har han i mange år har leget med at infuse spiritus, så det får den helt rigtige smag til det rigtige formål. Greve har med succes været med til diverse cocktailkonkurrencer, og hvis du spørger mig, så tror jeg, at cocktailkonkurrence-verdenen vil komme til at se meget mere til ham, han er dedikeret, og når han sætter sig noget for, så bliver det til noget, også er han bare skide dygtig og en skide god fyr. BONUS, han ligner lidt Harry Styles før han fik langt hår – jeg mener, what’s not to like.

Theis Grundtvig

Jeg er fra Birkerød, men har boet i Odense de seneste par år. Folk joker med jeg er københavneragtig, men jeg synes nu, jeg embracer den fynske kultur meget godt, der mangler i hvert fald ikke brunsviger til mine fødselsdage. Jeg fik min første rigtige bartendererfaring på The Dive for mange år siden. Det er ikke nogen hemmelighed, at i forhold til de andre bartender på The Dive, havde jeg meget at lære. Siden da er der gået meget vand under broen og mange cocktails over baren, før jeg udviklede min kunnen og færdigheder. Greve og jeg mødte hinanden, da vi begge arbejdede på Cafe Kræz og senere Privaten. I dag er jeg folkeskolelære med en kæmpe passion for alkohol, som jeg bare elsker at tale om, jeg kan generelt bare rigtig godt lide at snakke.

Vi håber, I har lyst til at lytte med, vi glæder os til at smage og snakke om en masse forskelligt drikkelse.